Praktikant med gode kommunikations, markedsførings og SoMe skills søges

Er du skarp i din kommunikation, markedsføring og på sociale medier? Har du har lyst til at prøve dine kommunikationsevner af i praksis – så er du måske vores nye praktikant. Raptor Services A/S søger en kommunikationspraktikant, der kan kommunikere vores værdier ud til diverse interessenter med det formål at være top-of-mind og generere salg.

Har du det, der skal til?

Vi søger en stærk kommunikatør, der elsker det digitale univers. Du skal have god erfaring med at producere brugercentreret, relevant content, der skaber værdi især på de sociale medier. Du skal trives i en omskiftelig hverdag, hvor tempoet altid er højt.  Du er selvstændig og sætter en stor ære i at levere høj kvalitet hver gang. Du møder desuden altid med en can-do attitude, og du ved at det kræver indsats og fokus at nå sine mål.

Hos Raptor har du mulighed for at være del af et ambitiøst, dynamisk og engageret team. Du vil primært komme til være med i den daglige planlægning og eksekvering af contentplan på web og sociale medier, samt udvikling og koordinering af den overordnede SoMe strategi. Du vil få rig mulighed for at afprøve dine værktøjer fra studiet i en bred vifte af opgaver.

Raptor?

Raptor har skabt en markedsledende service indenfor personaliserings- og rekommanderingsværktøjer. Raptor’s intelligente rekommanderingssoftware bygger på Data mining, Machine Learning og avancerede algoritmer. Raptor genkender, indsamler og analyserer data for hver enkelt besøgende og forstår dennes adfærd og præferencer på tværs af platforme.

Praktisk info:

Praktik forløbet vil være i overensstemmelse med studieretning og uddannelsessted – og kan tilpasses efter aftale. Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt, og ligger normalt i hverdagene mellem kl. 8.00 og 16.00

Som praktikant i Raptor vil du varetage specifikke faglige opgaver og være inde over den generelle drift. Din hverdag vil derfor være en kombination af fagligt relevante projektopgaver, administrative opgaver og praktiske opgaver.

Praktikken er ulønnet.

Vi forventer:
 • Er i gang med en relevant videregående uddannelse, enten på bachelor eller kandidatniveau
 • Er en god skriftlig formidler
 • Taler og skriver flydende engelsk
 • Er struktureret og arbejder målrettet
 • Er nysgerrig og motiveres af at lære nyt
 • Er selvkørende og ansvarsfuld

Vi tilbyder:
 • Rig mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis især på de sociale medier
 • Et fagligt relevant praktikforløb og masser af ”hands-on”
 • Udvide dit professionelle netværk
 • En uformel omgangstone i et entreprenant miljø
 • Kollegaer med høj faglighed

Matcher du ovenstående profil?
Send en mail til Daniel Nielsen på [email protected] eller ring for spørgsmål på tel. 26 22 38 80
Ansøgninger behandles løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Download PDF
Raptor Services A/S is a true Omnichannel market leader within behavioral recommendations using advanced algorithms, datamining and machine learning. Our data platform collects, learns and recognizes each individual and their interactions – making marketers able to empower relevant content based on consumer behavior across platforms and channels.